Sellest blogist leiate minu katsetused soolaste toitudega! Proovin erinevaid pirukaid,salateid,marinaade,praade jpm!
Wednesday 4 August 2010
Punases marinaadis šašlõkk sealihast
Vaja läheb:
2kg seakaelakarbonaadi
4-5 pisemat sibulat
500g Salvesti tomatipastat
200g Punase veini äädikat
maitse järgi soola,pipart
Tükelda seakaelakarbonaad parajateks tükkideks. Haki sibul vastavalt soovile:kas rõngasteks,viiludeks või pisikesteks tükkideks. Lisa sibul lihale,sega.Pane juurde tomatipasta ja punase veini äädikas. Sega. Maitsesta soola,pipraga ja jäta jahedasse seisma.
Ise jätan tavaliselt paariks päevaks seisma(nt kolmapäeval teel ja reedel grillime ja sööme).
Aga võib ka proovida juba järgmisel päeval grillida ;)
Head Isu!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment