Thursday 27 January 2011

Kihiline kausisalat




Vaja läheb:
3suurt õuna
10 keedetud muna
200-300g sinki
4keskmist sibulat
200g riivjuustu

Kaste:
4dl majoneesi
500g hapukoort
sidrunipipart
aroomisoola

Koori ja tükelda sibul.
Marineeri sibul:
Keeda 200-300g(1-2klaasi) vett,lisa kuumale veele 1-1,5spl suhkrut,äädikat 2-2,5spl ja pistu soola,sega ja vala tükeldatud sibulale.Hoia vee sees umbes pool tundi.
Tükelda teised salatiained ja sega kokku ka kasteained.
Lao salatikihid kaussi.Laduda võiks nii: õunad,munad,sink,marineeritud sibul,riivjuust.Vahele pool kaste kogusest ja lao uuesti salatiained.Peale jäta kastekiht.

Maitseb paremini,kui seisab külmas 12-24tundi!

No comments:

Post a Comment