Saturday 10 July 2010

Hakklihatäidisega kartulistruudel


Tainas:

500 g keedetud, riivitud kartuleid
5 spl tärklist
2 spl sulatatud võid
1 muna
soola

Täidis:

250 g hakkliha
1 muna
1 tl soola
Pipart


Katteks peale:
1 spl hapukoort
riivsaia
Peale riivjuustu

Sega kokku kõik taigna komponendid,ühtlaseks. Samuti sega kokku kõik täidise komponendid.
Taigen rullida õliga määritud küpsetuspaberil õhukeseks, puistata peale riivsaia ja jaota ühtlaselt hakklihaseguga, jättes ääred 2-3 cm ulatuses vabaks.Mina lisasin peale veel üheks kihiks viilutatud juustu  Tainas keerata küpsetuspaberi abil ettevaatlikult rulli, küpsetada 200-kraadi juures 45 minutit. Siis määrida hapukoore ja võimalusel riivjuustuga, küpsetada veel 10 minutit.


No comments:

Post a Comment