Tuesday, 3 May 2011

Pelmeenisupp




Retsept on pärit:
http://kokkamine.wordpress.com/2009/09/27/pelmeenisupp/



Vaja läheb:
1 pakk pelmeene (400g)•250g porgandit (2tk)
150g sibulat (2tk)
300g sealiha
150g marineeritud kurki
1,5l vett
3spl tomatipüreed
2 puljongikuubikut
Õli praadimiseks
pipart
soola
2 loorberilehte

Liha lõigata kuubikuteks ja praadida kuldpruuniks ning maitsestada soola ja pipraga. Poti põhja panna õli ning passeerida selles porgand ja sibul, lisada praetud liha ja tomatipasta, kuumutada veel veidi. Potti kallata kuum vesi, puljongikuubikud ja loorberilehed ning lasta keema tõusta, kui natukene aega on keenud lisada pelmeenid, kui pelmeenid on pinnale kerkinud lisada marineeritud kurgi kuubikud ja maitsestada lõplikult, loorberi lehed võtta supist välja. Lõpus võib lisada veel supi peale hakitud tilli ning jätta 5min kaane alla järelvalmima.

No comments:

Post a comment